Om te delen bij de apero
Witte pens
gekarameliseerde appel – honing & zoete ui €14
Handgerolde garnaalkroketjes
Rouille – 6 stuks €16
Gerookte zalmblokjes
Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas €20
Vietnamese springrolls
Gevuld met shiitake, glasnoedels & groenten – hot miso €16
Voorgerechten
Voorgerechten kunnen enkel voorafgaand aan een hoofdgerecht gegeten worden.
Garnalenkroket
2 stuks – rouille €20
Gerookte zalmblokjes
Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas – lauw geserveerd €20
Coquilles Saint Jacques
Butternut – venkel – oesterzwam – doperwt – vadouvan – krokante serrano €24
Hoofdgerechten
Om kwaliteit en vlotheid te kunnen garanderen vragen wij u om zich te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per tafel.
Tongschar
Aardappelmousseline – prei, Parijse champignon & sperzieboon – saus van garnalenbisque €34
Vol-au-vent
Kalfsgehaktballetjes – shii-take – oesterzwam – rucola – verse frietjes €27
+ kalfszwezeriken €10
Hertenkalf filet
Aardappelkroketjes – witloof, champignon & spruit – wildsaus €41
Filet Pur Belgisch wit – blauw
Het meest malse vlees dat het rund te bieden heeft – sla – verse frietjes €39
Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise +€4,5
Côte à l’os Blonde D’aquitaine
per 2 personen – verse frietjes – sla €40pp
Champignon – of pepersaus of vers geklopte béarnaise +€4,5
Nagerechten
Affogato al café
Bolletje vanille ijs – espresso shot – kahlua €8
Sabayon
Marsala – rode vruchten €12
Dame blanche
Vanille ijs – huisgemaakte warme chocoladesaus – vers geklopte crème fraîche €12