Om te delen bij de apero

Witte pens

gekarameliseerde appel – honing & zoete ui €14

Handgerolde garnaalkroketjes

Rouille – 6 stuks €16

Gerookte zalmblokjes

Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas €20

Vietnamese springrolls

Gevuld met shiitake, glasnoedels & groenten – hot miso €16

Voorgerechten

Voorgerechten kunnen enkel voorafgaand aan een hoofdgerecht gegeten worden.

Garnalenkroket

2 stuks – rouille   €20

Gerookte zalmblokjes

Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas – lauw geserveerd €20

Coquilles Saint Jacques

Butternut – venkel – oesterzwam – doperwt – vadouvan – krokante serrano €24

Hoofdgerechten

Om kwaliteit en vlotheid te kunnen garanderen vragen wij u om zich te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Tongschar

Aardappelmousseline – prei, Parijse champignon & sperzieboon – saus van garnalenbisque €34

Vol-au-vent

Kalfsgehaktballetjes – shii-take – oesterzwam – rucola – verse frietjes €27

+ kalfszwezeriken €10

Hertenkalf filet

Aardappelkroketjes – witloof, champignon & spruit – wildsaus  €41

Filet Pur Belgisch wit – blauw

Het meest malse vlees dat het rund te bieden heeft –  sla – verse frietjes €39

Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise +€4,5

Côte à l’os Blonde D’aquitaine

per 2 personen – verse frietjes – sla  €40pp

Champignon – of pepersaus of vers geklopte béarnaise +€4,5

Nagerechten

Affogato al café

Bolletje vanille ijs – espresso shot – kahlua €8

Sabayon

Marsala – rode vruchten €12

Dame blanche

Vanille ijs – huisgemaakte warme chocoladesaus – vers geklopte crème fraîche €12