Lunchmenu maart
VOORGERECHT
Carpaccio van gedroogde Holstein – crème van burrata – tuinkers – belegen kaas ‘Het land van melk & honing’ (Nieuwkapelle)
HOOFDGERECHT
Lenghaasje – aardappelpuree – bloemkool & romanesco – vadouvan beurre blanc
€32
* Het kan gebeuren dat een ingrediënt niet meer voorradig is naargelang het dagelijkse aanbod. Dit wordt steeds waardig vervangen.
* Niet op zon- & feestdagen
Lunchkaart
SALADE GEITENKAAS 25,00
Geroosterde noot – peer, druif & framboos – honingdressing – geserveerd met broodSALADE GARNALENKROKET 27,00
2 stuks – appel & framboos – geserveerd met brood
Supplement garnaalkroket + €12
Supplement frietjes + €3,50SHAKSHUKA 26,00
Ratatouille uit de oven – hoeve ei – geitenkaas – raz el hanout
Geserveerd met broodDeze extra lunchgerechten zijn enkel verkrijgbaar op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag. Deze gerechten zijn een aanvulling op de à la carte gerechten.
LunchRein2024-09-05T17:41:33+02:00