• Lunchmenu maart

    VOORGERECHT

    Carpaccio van gedroogde Holstein – crème van burrata – tuinkers – belegen kaas ‘Het land van melk & honing’ (Nieuwkapelle)

    HOOFDGERECHT

    Lenghaasje – aardappelpuree – bloemkool & romanesco – vadouvan beurre blanc

    €32

    * Het kan gebeuren dat een ingrediënt niet meer voorradig is naargelang het dagelijkse aanbod. Dit wordt steeds waardig vervangen.

    * Niet op zon- & feestdagen

     

  • Lunchkaart

    SALADE GEITENKAAS 25,00
    Geroosterde noot – peer, druif & framboos – honingdressing – geserveerd met brood

    SALADE GARNALENKROKET 27,00
    2 stuks – appel & framboos – geserveerd met brood
    Supplement garnaalkroket + €12
    Supplement frietjes + €3,50

    SHAKSHUKA 26,00
    Ratatouille uit de oven – hoeve ei – geitenkaas – raz el hanout
    Geserveerd met brood

     

    Deze extra lunchgerechten zijn enkel verkrijgbaar op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag. Deze gerechten zijn een aanvulling op de à la carte gerechten.