Beperkte menukaart van 25 november tot en met 11 december.

Onze rechterhand, Grace, gaat jaarlijks haar familie bezoeken in het buitenland.
Omwille van haar afwezigheid biedt chef Jens een menukaart met een beperkt aantal gerechten aan. Bekijk alvast de aangepaste menukaart met de bestsellers en favorieten van de chef door op de link hieronder te klikken. 

NAAR A LA CARTE VAN 25 NOVEMBER TOT 11 DECEMBER

Tot gauw,
team ’t Klein Gewin 

Om te delen bij de apero

Witte pens

gekarameliseerde appel – honing & zoete ui €14

Buikspek

24u traag gegaard – teriyaki – sesam – ananassalsa – pinda €15

Soft taco’s Pulled Pork

4 Mini soft taco’s – zure room €18

Handgerolde garnaalballetjes

Rouille – 6 stuks €16

Gerookte zalmblokjes

Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas €20

Kaasballetjes

Truffelmayonaise – 6 stuks €16

Vietnamese springrolls

Gevuld met shiitake, glasnoedels & groenten – hot miso €16

Voorgerechten

Voorgerechten kunnen enkel voorafgaand aan een hoofdgerecht gegeten worden.

Toast paddenstoelen

Brioche – ricotta – hazelnoot – balsamico – parmezaan €20

Garnalenkroket

2 stuks – rouille   €20

Gerookte zalmblokjes

Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas – lauw geserveerd €20

Coquilles Saint Jacques

Risotto – venkel – oesterzwam – doperwt – vadouvan – krokante serrano €24

Hoofdgerechten

Om kwaliteit en vlotheid te kunnen garanderen vragen wij u om zich te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per tafel.

Shakshuka

Ratatouille uit de oven – feta – hoeve ei – verse kruiden – ras el hanout – harissa €26

Coquilles Saint Jacques

Risotto – venkel – oesterzwam – doperwt – vadouvan – krokante serrano €36

Tongschar

Aardappelmousseline – prei, Parijse champignon & sperzieboon – saus van garnalenbisque €34

Bouillabaisse

Fijne selectie vis, schaal- & schelpdieren – rouille – toast €39

Kalfswang

Langzaam gegaard – butternut – spitskool & sugarsnaps €34

Vol-au-vent

Kalfsgehaktballetjes – shii-take – oesterzwam – rucola – verse frietjes €27

+ kalfszwezeriken €10

Hertenkalf filet

Aardappelkroketjes – witloof, champignon & spruit €41

Entrecôte Holstein

Geselecteerd op kwaliteit en mooie marmering, mals & diepe smaak –
verse frietjes – sla €39

Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise + €4,5

Filet Pur Belgisch wit – blauw

Het meest malse vlees dat het rund te bieden heeft –  sla – verse frietjes €39

Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise +€4,5

Côte à l’os Blonde D’aquitaine

 Per 2 personen – verse frietjes – sla €40pp

Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise + €4,5

Nagerechten

Affogato al café

Bolletje vanille ijs – espresso shot – kahlua €8

Sabayon

Marsala – rode vruchten €12

Dame blanche

Vanille ijs – huisgemaakte warme chocoladesaus – vers geklopte crème fraîche €12

Chocoladetaart

De taart voor chocoladefans! €12