Beperkte menukaart van 25 november tot en met 11 december.
Onze rechterhand, Grace, gaat jaarlijks haar familie bezoeken in het buitenland.
Omwille van haar afwezigheid biedt chef Jens een menukaart met een beperkt aantal gerechten aan. Bekijk alvast de aangepaste menukaart met de bestsellers en favorieten van de chef door op de link hieronder te klikken.
NAAR A LA CARTE VAN 25 NOVEMBER TOT 11 DECEMBER
Tot gauw,
team ’t Klein Gewin
Om te delen bij de apero
Witte pens
gekarameliseerde appel – honing & zoete ui €14
Buikspek
24u traag gegaard – teriyaki – sesam – ananassalsa – pinda €15
Soft taco’s Pulled Pork
4 Mini soft taco’s – zure room €18
Handgerolde garnaalballetjes
Rouille – 6 stuks €16
Gerookte zalmblokjes
Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas €20
Kaasballetjes
Truffelmayonaise – 6 stuks €16
Vietnamese springrolls
Gevuld met shiitake, glasnoedels & groenten – hot miso €16
Voorgerechten
Voorgerechten kunnen enkel voorafgaand aan een hoofdgerecht gegeten worden.
Toast paddenstoelen
Brioche – ricotta – hazelnoot – balsamico – parmezaan €20
Garnalenkroket
2 stuks – rouille €20
Gerookte zalmblokjes
Op beukenhout gerookte, Noorse zalm – crème van geitenkaas – lauw geserveerd €20
Coquilles Saint Jacques
Risotto – venkel – oesterzwam – doperwt – vadouvan – krokante serrano €24
Hoofdgerechten
Om kwaliteit en vlotheid te kunnen garanderen vragen wij u om zich te beperken tot max. 3 verschillende gerechten per tafel.
Shakshuka
Ratatouille uit de oven – feta – hoeve ei – verse kruiden – ras el hanout – harissa €26
Coquilles Saint Jacques
Risotto – venkel – oesterzwam – doperwt – vadouvan – krokante serrano €36
Tongschar
Aardappelmousseline – prei, Parijse champignon & sperzieboon – saus van garnalenbisque €34
Bouillabaisse
Fijne selectie vis, schaal- & schelpdieren – rouille – toast €39
Kalfswang
Langzaam gegaard – butternut – spitskool & sugarsnaps €34
Vol-au-vent
Kalfsgehaktballetjes – shii-take – oesterzwam – rucola – verse frietjes €27
+ kalfszwezeriken €10
Hertenkalf filet
Aardappelkroketjes – witloof, champignon & spruit €41
Entrecôte Holstein
Geselecteerd op kwaliteit en mooie marmering, mals & diepe smaak –
verse frietjes – sla €39
Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise + €4,5
Filet Pur Belgisch wit – blauw
Het meest malse vlees dat het rund te bieden heeft – sla – verse frietjes €39
Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise +€4,5
Côte à l’os Blonde D’aquitaine
Per 2 personen – verse frietjes – sla €40pp
Champignon- of pepersaus of vers geklopte béarnaise + €4,5
Nagerechten
Affogato al café
Bolletje vanille ijs – espresso shot – kahlua €8
Sabayon
Marsala – rode vruchten €12
Dame blanche
Vanille ijs – huisgemaakte warme chocoladesaus – vers geklopte crème fraîche €12
Chocoladetaart
De taart voor chocoladefans! €12